top of page

NEWS

Geslaagd tweede Fibretastic Event


Maar liefst 170 deelnemers waarvan 45 uit het buitenland kwamen in april af op het event Natural Fibretastic. Dit event vond plaats in de Maagd in Bergen op Zoom.

Na opening door de burgemeester dr. Frank Petter, vonden diverse open en gesloten projectmeetings (parallel) plaats. Deze hadden allemaal met op natuurvezel gebaseerde materialen en applicaties te maken, met name voor bouw/infra en verpakkingen.

Initiatiefnemer van het event Leon Joore van Millvision noemt de happening groeiende. “We zien dat de realisatie van projecten groter wordt en dat voor het thema bouw en Infra ook de grote bouwbedrijven hun ervaringen deelden.”

Vervolgens was er een bustour voor de internationale gasten om de gerealiseerde infra projecten te bezoeken zoals het biobased viaduct in Bergen op Zoom en de trap in Halsteren. In de middag waren er tal van presentaties en was er tevens een biobased producten markt. Ook de verschillende applicatiecentra presenteerden zich daar. De organisatie van de dag was in handen van Esther Stapper van SDA -Natuurvezel Applicatie Centrum.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page