top of page

Het échte werk bij het Markiezaat College

Het Markiezaat College in Bergen op Zoom verzorgt mbo techniekonderwijs.

Ons werkgebied beslaat de gehele regio West-Brabant en een groot aangrenzend deel van Zeeland.

Het échte werk realiseren wij door het onderhouden van een duurzame relatie met het bedrijfsleven. Het vormt de basis van onze Real Life onderwijs, waardoor opleidingen naadloos kunnen aansluiten op de praktijk.

www.markiezaat.nl

Het Prinsentuin College is het groene mbo van ROC West-Brabant. We leiden jonge mensen op met oog voor de natuur, een ondernemende geest en op een maatschappelijk verantwoorde manier.

De duurzame of maatschappelijk verantwoorde onderneming streeft naar balans tussen gezond resultaat, een beter milieu, welzijn van medewerkers en een bijdrage aan de maatschappij. Duurzame groei is het realiseren van groei, zonder dat toekomstige generaties in hun behoeften worden belemmerd.

Het gaat daarbij om de gezondheid, de natuurlijke leefomgeving en de geborgenheid van onszelf, onze kinderen, hun kinderen, en generaties na hen. De uitdaging is oplossingen te vinden voor verdere ontwikkeling, zonder uitputting van natuurlijke bronnen, met minder belasting van het milieu, waarbij alles wordt gericht op een prettige en houdbare samenleving tussen mensen.

www.prinsentuincollege.nl

Het Radius College is een mbo college dat opleidt voor beroepen in de techniek & technologie. We begeleiden jonge mensen zodanig dat zij de wereld om zich heen verbazen met slimme oplossingen. 

Want oplossingsgericht denken en handelen zit in ons systeem, in onze medewerkers én in onze studenten. Wij zijn slechts de intermediair die dat in hun naar boven haalt. Docenten zijn coaches die dat creatieve proces in de studenten stimuleren. Wij zijn innovatief in ons onderwijssysteem, we ontwikkelen voortdurend ons eigen materiaal afgestemd op de marktvraag en de ontwikkelingen binnen het interesseveld van de jongeren. Het Radius College realiseert die vakkennis en drive in de studenten. Daarom past deelname aan CIV ook zo goed bij ons.

 www.radiuscollege.nl

bottom of page