BIOBASED

NIEUWS

June 22, 2018

Het Kunststoffen Applicatie & Training Centrum (KATC) in Bergen op Zoom is ingericht. In de laatste week  van juni 2018 is de apparatuur geïnstalleerd.

Er staan nu een Extruder, Spuitgietmachine, een, MFI (Melt Flow Index) om de viscositeit van de ku...

June 22, 2018

De Rusthoeve in Zeeland is zeker in deze tijd van het jaar een prachtige plek.

In dit Agrarisch Innovatie en Kenniscentrum op Colijnsplaat, aan de voet van de Zeelandbrug, werd begin juni door studenten van HAS Den Bosch, Avans Hogeschool en  Hogesch...

June 22, 2018

In april zijn op het proefveld bij het Prinsentuin College de gewassen geplant die in de maanden daarvoor in de kas waren gezaaid en opgekweekt. Inmiddels groeien de planten goed als gevolg van beregening en het warme weer van de afgelopen tijd.

De ge...

June 13, 2018

Lika Jacobsen (18) is tweedejaars studente aan het Laboratoriumonderwijs van het Radius College in Breda. Bij Avans Hogeschool (CoE BBE) loopt zij stage en doet zij onderzoek in het project de Blauwe Keten.

Een mbo’er die zich, begeleid door onderzoek...

June 8, 2018

We moeten met z’n allen veranderen. Grondstoffen raken op of worden te duur. Daarom lanceerde  de overheid een plan om onze economie in 2050 circulair te laten functioneren. In een circulaire economie hergebruik je producten en grondstoffen maximaal...

Please reload

Uitgelicht

CIV BIOBASED ONDERTEKENT NATIONAAL GRONDSTOFFENAKKOORD

February 1, 2017

1/2
Please reload

Recent 
Please reload

Archief
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2017 by Manon de Vries